dimecres, 11 de juliol del 2012

That was Tuesday

Hem començat molt bé aquesta setmana! La segona setmana del "Summer School", la que ens apropa un pas més al món dels Jocs Olímpics tot mostrant-nos els esports que es practiquen en els jocs. 

El segon, en tant que ordre, és una posició molt important. A vegades aquells que han quedat segons es recriminen el fet de no haver quedat primers, de no haver guanyat (sigui quina sigui l'activitat que estiguin fent) però, de fet, com que han quedat segons vol dir que no es rendiran, que encara tenen una fita per assolir i, per això, continuaran lluitant fins que no l'aconsegueixin.

Potser aquesta vegada no hem quedat primers, però tothom sap que ens hi hem apropat molt, moltíssim i que, per tant, som capaços de fer-ho en un futur no massa llunyà. Perquè aquell que ha estat tan a punt de la victòria, aquell que s'hi ha esforçat molt i ha fregat la primera posició, cal que segueixi lluitant com fins ara, o més! perquè aquesta segona posició mostra una cosa ben clara: gràcies al nostra esforç i a la nostra perseverància, ens espera un futur en el qual podrem ser millors, podrem arribar a ser els primers. 

Aquest és l'esperit dels Jocs Olímpics que ens acompanya cada nou dia al Summer School, perquè el nostre objectiu, en tant que formadors, en tant que responsables de l'evolució dels nens, és que aquesta fita, aquesta victòria personal, aquest creixement, esdevingui una realitat.

I entre tots ho aconseguirem!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada