dimarts, 17 de juliol del 2012

Happy times

Avui no us volem avorrir amb masses paraules i us deixarem amb un bon munt de fotografies que parlen per elles mateixes. Mireu sinó quines cares de felicitat, que bé que s'ho passen els nens a la piscina, fent salts acrobàtics, o quins equips que formen per competir en aquests jocs olímpics del Summer School.





I mireu que contents que estan els nostres monitors! No és d'estranyar, amb una mainada tan bona i participativa que gaudeix amb totes les activitats que se'ls proposen i que estudia de valent durant els English Lab. Així dóna gust treballar!









Us hi heu fixat, oi? No? Mireu els colors dels peixos dibuixats. Us sonen? Exacte! El color de les anelles de la bandera olímpica! Els colors que ens estan acompanyant durant tot aquest Summer School i que ens mostra com d'un mateix tema, d'unes mateixes idees en poden sortir moltíssimes coses!





Ah, i recordeu les bitlles que estàvem fent la setmana passada? Recordeu com vam ensenyar als nens a utilitzar la seva imaginació i a reutilitzar unes ampolles de plàstic que haurien acabat a la deixalleria per convertir-les en unes bitlles? Doncs mireu que bé que s'ho passen jugant amb elles! Mireu com els jocs fets per ells mateixos, amb els materials més senzills i modestos, de vegades són els que més els agraden.



Amb aquestes dues setmanes i dos dies de casal que portem junts, estem descobrint que cap repte és impossible, cap alçada no és inabastable si ens hi esforcem. Well done!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada