divendres, 13 de juliol del 2012

polseres olímpiques i Marineland

Recordeu que fa uns dies us mostràvem com els nens aprenien a fer la bandera olímpica entre tots? Com cadascú d'ells feia una anella de les que la conformen tot aprenent a treballar en equip?





Doncs aquí podeu veure com el poder de la imaginació no té aturador i quan els nens comencen a pensar per ells mateixos, quan comencen a ser creatius, poden fer coses meravelloses. 


 







Si no em creieu, mireu quines pulseres tan genials estan fent utilitzant els colors de les anelles olímpiques!





Són molt boniques oi?



És molt interessant sortir de la rutina, de les activitats diàries que els nens tendeixen a fer durant l'estiu (piscina?, Play Station? us sona familiar?). De vegades perquè la calor els esgota i no saben molt bé què més fer, perquès estaven acostumats a la rutina de l'any escolar i ara es troben amb massa temps lliure i no saben com utilitzar-lo.

 
Per això cal ensenyar-los a rendibilitzar aquests mesos d'estiui. Ells ho disfruten i, a la llarga, ho agraeixen. 

Per això ahir, després de tanta creativitat, vam decidir sortir una mica de Maçanet i fer noves activitats: vam anar a conèixer d'aprop espècies d'animals exòtiques, algunes en perill d'extinció i aprendre que l'esperit olímpic, aquest esperit de cooperació, de treball en equip, de col·laboració, no es limita només a les persones, sinó que també s'estén a tot allò que ens envolta (plantes, animals...).




 Com podeu imaginar (i veure a les fotos), ha sigut un dia meravellós per a tots! Un d'aquests dies que demostren que tant d'esforç val la pena, que els nens s'ho passen molt bé i que estan aprenent, que aquesta confiança que tots els pares esteu dipositant damunt l'equip de l'ISCCE està començant a donar fruits.

 





Perquè aprendre una llengua no es limita a memoritzar mecànicament el vocabulari, a aprendre's una llarga llista de verbs irregulars. Aprendre una llengua és aprendre una nova manera de pensar, una obertura de ment, un creixement personal que aquí, a la Summer School, tenim el privilegi de poder compartir i viure-la tots junts. 





Per descomptat que costa molt, que és un esforç molt gran, però entre tots, entre la bona voluntat i el bon fer de tots plegats, ho aconseguirem!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada