dissabte, 14 de juliol del 2012

Marineland (segona part!)

El dijous, a la nostra sortida a Marineland no vam parar quiets. Ens vam banyar, vam córrer, saltar, ballar...








Vam tenir un dia pràcticament perfecte. Pràcticament perquè vam tenir el petit ensurt de la caiguda de la Sara. Però que ningú es preocupi! Que ningú s'espanti, que ho tenim tot controlat. Ràpidament vam improvisar un petit quiròfan (de joguina, clar) i li vam curar la ferida. Mireu que bé que la vam deixar!





Clar que ella també és molt valenta i no va parar ni un moment de riure!



















I amb només dues setmanes de Summer School, amb dues setmanes compartides tots junts, els nens estimen moltíssim als monitors. Mireu com abracen a l'Alicia, la Novazelandesa que no parla espanyol i que empeny als nens a enginyer-se-les per fer-se entendre. Perquè aquest és l'objectiu principal de la comunicació: fer-se entendre. I amb l'adquisició de nous idiomes, amb l'aprenentatge de noves llengües, facilitem aquesta possibilitat de comunicació. És a dir, apretem els llaços entre els humans.

Mireu també que contents que estan tots al costat d'en Xavi!

 I a coll-i-be d'en Marcel les vistes són immillorables!
  
















Ah, per cert, sou capaços de veure a la Nuri rodejada de tants nens i de tant color blau?





La veritat és que tenim un equip de monitors inigualable! 


I no només de monitors:

Aquesta setmana també hem celebrat l'aniversari d'en Dídac i entre tots li hem cantat Happy Birthday (tot en anglès i amb molt bona pronunciació!)





Ara que s'ha acabat la segona setmana del Summer School, que hem arribat a la meitat del nostre mes junts, podem afirmar que estem molt contents de com estan anant les coses. Que agraïm moltíssim la cooperació dels nens en totes les activitats que fem i la confiança que els pares han dipositat en el nostre projecte. 

Thank you, parents and children for trusting us!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada