dimarts, 24 de juliol del 2012

Ei! que el mes ha passat tan ràpid que pràcticament no ens hem ni adonat: que aquesta és la última setmana! Sí! Sabem que no us ho creieu, però mireu-ho als vostres calendaris, aquest divendres ja és 27 de juliol l'últim dia de la Summer School... però encara ens queden uns dies junts, encara tenim moltes coses per fer i moltes coses per aprendre! 



  Com recordareu, aquesta quarta setmana està dedicada a l'esperit d'equip, a l'assoliment dels objectius marcats i, al final, l'èxit.
En aquestes fotos podem veure clarament com els nens treballant en equip són capaços de tot. De realitzar els balls més complexes, de fer les torres humanes més altes, i de passar-s'ho bé mentre aprenen a treballar junts. Mentre conreen aquest esperit olímpic que ens ha acompanyat durant aquestes quatre setmanes junts i que també ens seguirà en aquesta darrera setmana.

 
Nosaltres, mentrestant, seguim gaudint del temps junts, participem en totes les activitats que ens proposen, sigui tennis, cinema o piscina. I ho fem tot amb un somriure, amb il·lusió i ganes!



  Quan vulgueu, podeu anar posant la pel·lícula que nosaltres ja estem a punt!



 Mireu bé aquesta foto perquè aquí sortim tots ben nets i secs... cinc minuts després ja no ho estàvem tant!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada