dilluns, 16 de juliol del 2012

La tercera setmana

Comencem aquesta tercera setmana junts com cal: amb energia, amb novetats, sorpreses i moltíssimes activitats. 
Per començar, hem afegit una nova pestanya al nostre blog en el qual anirem penjant tots aquells enllaços, vídeos i material addicional que considerem que podria ser interessant per a vosaltres.
També hem actualitzat l'agenda de la setmana i podeu veure com el dijous tenim preparada l'acampada, una de les activitats estrelles de les Summer School que permet combinar l'emoció del canvi, de dormir a l'aire lliure, amb les oportunitats d'aprendre de maneres diferents i més amenes.




Pel que fa a les activitats d'avui, el que ja es comença a percebre, i de manera molt clara, és l'unió entre els nens, la voluntat de treballar en equip, la il·lusió de fer coses de manera conjuntes i d'aprendre cada dia més.










 
Aquest treball en equip ve acompanyat d'unes ganes de superació, d'un desig de millorar i de créixer cada dia una miqueta més. Cadascú al seu ritme, però anar madurant, no només en l'aprenentatge de l'anglès, sinó també en les habilitats que els permetran esdevenir homes i dones de profit.

I tot plegat, mentre s'ho passen bé. Mireu com disfruten en les carreres de sacs!
Ready, steady, go!




 Sort de la photo finish, sinó no sabríem qui havia guanyat!


Aquesta setmana també ens dóna alegries perquè tenim noves incorporacions al Summer School, nous nens i nenes que han decidit venir a aprendre anglès amb nosaltres. Molt benvinguts a tots! I que tinguem una altra molt bona setmana!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada